IN HET HART
van de Ardennen.

Benieuwd hoeveel het u opbrengt?

Vul het invulformulier in en ontdek de voordelen

Door op 'Verkrijg nu meer info' te klikken gaat u akkoord met onze privacy policy.
 

Kopen in Han-sur-Lesse

locatie chateau de lesse hansurlesse kopen hotel

locatie hotel kopen in hansurlesse

locatie hotel kopen in hansurlesse

locatie hotel kopen in hansurlesse

INTERVIEW MET CEO

Interview met Kim De Lescluze, CEO van de Grotten van Han

* HET TOERISME IN HAN-SUR-LESSE ZIT IN DE LIFT.
HOE ZIET U DAT VERDER EVOLUEREN?

“Het potentieel van deze site is exponentieel. Het aantal bezoekers groeit fors sinds 2014 dank zij een aantal nieuwe ontwikkelingen, oa : het inrichten van een prachtige wandeling in het
Wildpark waardoor de bezoeker op zijn eigen ritme de verbluffende panorama’s op de oude vallei van de Lesse kan bezichtigen, de wilde dieren in hun natuurlijke omgeving, het hernieuwen van de verlichting van de Grot van Han met nieuwe leds  die de natuurlijke kleuren en reliëf van de Grot nog veel mooier naar voor brengt, het openen van het Speleo Parcours (zie hierna),… Wij hebben nog veel projecten in het vooruitzicht om verdere activiteiten te ontwikkelen, altijd in het kader van een authentieke natuurervaring.

De attractiviteit van het Domein van de Grotten van Han zal nog verhogen door de erkenning van de streek als Unesco geopark. De aanvraag is ingediend, de erkenning wordt verwacht op korte termijn.

* WAAROM KOMEN TOERISTEN NAAR DE GROTTEN VAN HAN?

Dit is een unieke en uitzonderlijk mooie natuur site, met de wereldwijd beroemde Grotten van Han (drie sterren in de Michelin gids ), het Wildpark (twee sterren in de Michelin gids), waar wilde dieren uit Europa vrij rondlopen in een unieke natuuromgeving. Naast een bezoek aan de Grot (ongeveer 2 uur), een wandeling in het Wildpark (2 uur

in safari car, 3 uur of meer te voet), een bezoek aan onze musea (1 uur), kunnen de bezoekers ook een speleo tocht beleven (nieuwe activiteit) door onbezochte ondergrondse galerijen.
Heel het jaar door zijn er ook bijzondere activiteiten en animaties, zoals culinaire wandelingen in het Park, “burlen van de herten”, muzikale bezoeken van de Grot, foto safari’s enz

* HET AANTAL MENSEN DAT DE GROTTEN BEZOEKT, STIJGT JAARLIJKS. WAARAAN IS DAT VOLGENS U TE DANKEN?

Aan de nieuwe ontwikkelingen en activiteiten : zie hiervoor. Maar ook aan een verhoogde visibiliteit o.a. in Vlaanderen, Nederland, NoordFrankrijk …

* VOLGENS DE BURGEMEESTER IS ER DOOR DE TOERISTISCHE ONTWIKKELINGEN NOOD AAN EEN GROOT HOTEL IN HAN-SURLESSE. DEELT U DIE MENING? ZO JA, WAAROM?

Zeker, vandaag is er onvoldoende hotel capaciteit in Han en omgeving. Veel hotels die er vroeger waren zijn nu gesloten omdat ze niet meer voldeden aan de hedendaagse normen. Door de uitbreiding van de waaier aan activiteiten die in het Domein van de Grotten van Han te beleven zijn kan een bezoeker gemakkelijk een aantal dagen doorbrengen in Han. Daarnaast zijn er in de omgeving van Han heel veel bezienswaardigheden en vakantie activiteiten.

ONTDEK MEER

IN DE BROCHURE

DOWNLOAD DEZE HIER

Benieuwd?

ONTDEK HOEVEEL U ERAAN KAN VERDIENEN

+gratis 3d bril

ONTDEK HOEVEEL KEER U ER ZELF KAN VERBLIJVEN

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.
 
close

JA, IK WIL MEER INFORMATIE

brochure

ONTVANG

EEN GRATIS 3D BRIL

EN BEKIJK DE VIRTUAL REALITY TOUR

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.
close

JA, IK WIL EEN VIRTUELE TOUR

brochure

Bricks & Leisure: Pieter Brueghellaan 1, 9051 Gent • Tel. 09 394 39 90 • info@bel-vastgoed.be

Merk op: Net zoals bij een normaal appartementsgebouw of huis dat u verhuurt is er nooit 100% rendementszekerheid, alles hangt af van de bezettingsgraad en de instandhouding kosten. Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet. Investeren in hotelkamers betekent een investering van boven de 100.000 euro. Het huurinkomen hangt af van de bezettingsgraad, noch Accor, Mercure, Bricks and Leisure of de bouwheer geven garanties. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat noch rendement. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de exploitant zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens gebaseerd zijn op realistische cijfers uit het verleden met hypothese en prognoses die echter geen garantie zijn voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief.